Zatvori

O KRYOLAN-U

 

KRYOLAN. ŠMINKA JE NAUKA.

Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.

Kryolan snabdijeva filmsku, pozorišnu i televizijsku industriju preko 75 years godina, što nas čini jednim od vodećih svjetskih brendova. Zahvaljujući našem širokom asortimanu od preko 16 000 proizvoda za šminkanje kao i opreme visokog kvaliteta i dalje predstavljamo prvi izbor za šminkere.

Sjedište Kryolana nalazi se u Berlinu, odakle hemičari razvijaju naš profesionalni asortiman preko šest decenija. Za ovo vrijeme, stvorili smo i usavršili 750 intezivnih nijansi u preko 16 000 proizvoda, koji se u ovom trenutku koriste u preko 80 zemalja širom svijeta, na svim kontinentima.

Naši kvalifikovani hemičari neprestano razvijaju nove proizvode i tragaju za sirovinama izuzetnog kvaliteta što je dovelo do razvijanja našeg Dermacolor asortimana, koji je privukao pažnju kliničkih dermatologa širom svijeta.

Profesionalna razlika

Ono što razlikuje Kryolan od drugih brendova šminke, i profesionalnih i drugih, jeste naša posvećenost ispunjavanju potreba i želja profesionalnih šminkera. Za svaki sektor postoje posebna očekivanja. Na primjer, pozorišna šminka mora biti izuzetno izdržljiva, te proizvodimo samo formule koje se mogu nositi sa pritiscima te industrije:
  • Svaki od naših proizvoda ističe se na pozornici i na kameri, čak i pod HD osvijetljenjem i u filmskim uslovima
  • Svi naši proizvodi su veoma dugotrajni, ali i udobni za nošenje
  • Svaka formula koju razvijemo je veoma pigmentovana i intezivne boje
  • Koristimo sastojke visoke čistoće čime se dobija nendmašiva kompatibilnost sa kožom
  • Garantujemo Vam kontinuitet boje, što znači da možete rekreirati slične izglede iznova i iznova
  • Naš brend nudi najviši stepen sigurnosti i pouzdanosti proizvoda – što je savršeno za profesionalno okruženje
  • Veliki broj naših proizvoda je pogodan i za svakodnevnu upotrebu.

Naša medicinska uvjerenja

Oduvijek smo pravili vrhunske proizvode. Štaviše, sirovine koje koristimo su najveće čistoće koja prevazilazi zahtjeve i očekivanja za kozmetiku.

Naš glavni cilj je da ispunimo izvanredne standarde kvaliteta. Zato sarađujemo s vodećim dermatolozima i neprestano sprovodimo kliničke testove kako bismo obezbijedili sjajnu kompatibilnost sa kožom.

Također nam je zadovoljstvo da istaknemo da smo oduvijek odbijali da testiramo naše proizvode na životinjama. Nijedan Kryolan proizvod nikad nije bio testiran na životinji.

Što se tiče postojanosti boja, također prednjačimo u tehnološkom pogledu. Većina nijansi se u našim laboratorijama kontroliše pomoću foto-spektrometra, sprave koja se najčešće koristi u naučnim laboratorijama i koja mjeri i nadgleda boje sa najvećom mogućom preciznošću.

 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER