Zatvori

NEWS


Kryolan sponzor Masterclass-a u organizaciji Makeup By Anela (Anela Abdić)

OBJAVLJENO30 APRIL 2019
Podijeli:  
Izuzetna nam je čast što smo bili dio Low Budget Master classa održanog 14.04.2019.godine u Bihaću, u organizaciji Anele Abdić (Makeup by Anela).

Kryolan Bosna i Hercegovina bio je glavni beauty sponzor dešavanja, kao što je Anela rekla u najavi,:

,,Kryolan je linija profesionalne kozmetike koja je ujedno i glavni sponzor. Upravo njihovi proizvodi bit će korišteni i predstavljeni u našem gradu. Ovo je prvi put da imamo priliku dovesti jedan ekskluzivan brend, što daje posebnu važnost masterclass-u. ''

Cilj održavanja Low budget masterclassa bilo je omogućavanje sudjelovanja svim koji nisu u prilici priuštiti punu cijenu edukacije, a Anela je pri tome nesebično pokazala i podijelila svoje znanje, u izradi dva looka: Glam makeup i Colorful makeup.

Velika nam je čast da sarađujemo sa ovakvim ljudima, te nam je izuzetno zadovoljstvo što je Kryolan bio sponzor ovog događaja.

MAKE-UP IS A SCIENCE.
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER