Zatvori

NEWS


Ladies Night Kreševo

OBJAVLJENO10 AVGUST 2019
Podijeli:  
Veliko zadovoljstvo nam je bilo surađivati s udrugom Arka u Kiseljaku te biti dio organizacije prvog eventa ovakvog tipa u Kreševu.
Ladies night Kreševo je bio održan u prekrasnom ambijentu banjskog bazena (Banja) u subotu, 10.kolovoza u večernjim satima. Nazočne dame imale su priliku uživati u dobroj predstavi te glazbi uživo.
Noć je otvorila uvijek odlična Sanela Krsmanović svojom izvedbom "Prekvalifikovane" nakon koje je pozornicu preuzela Lana Hamza i njen Dreamhouse bend. Dame su do kasno u noć uživale u ljetnim koktelima i odličnoj glazbi ali i prezentacijama domaćih poduzetnica i umjetnica.
Kryolan BiH je bio jedan od kozmetičkih brendova koji se predstavio prisutnim damama te svakoj od učesnica obezbijedio poklon i vaučer za kupovinu s popustom.
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER