Zatvori

PARTNERI

Globalna izložba za šminkere koja se održava u Los Angelesu (Pasadena), New Yorku, Torontu, Vancouveru, Londonu i Sidneju želi Vam dobrodošlicu kao vlasniku PRO CARD kartice na svojim događajima i pruža Vam pogodne cijene karata.
Godišnja izložba koja se održava isključivo za šminkere zajedno sa BEAUTY izložbom nudi Vam popuste na cijene karata. Također ste dobrodošli u Kryolan salonu.
WBF je najveći i najvažniji svjetski festival bodypaintinga. Održava se jednom godišnje na Vrbskom jezeru u Koruškoj. Kao član PRO CARD programa dobijate 20% popusta na svu robu koja se može kupiti na licu mjesta na događaju ili tokom godine na WBF online shopu.
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER