Zatvori

NAGRADE

NAGRADE ZA VAŠU LOJALNOST

PRO CARD program lojalnosti profesionalnim šminkerima pruža popuste u svim radnjama koje učestvuju u PRO CARD programu. Popusti mogu varirati od zemlje do zemlje.

Pored izuzetno kompetentnih profesionalnih savjeta, možete očekivati i prijatnije iskustvo u kupovini sa mnoštvo povlastica.

PRO CARD kartica je besplatna prve godine. Besplatno članstvo se automatski produžava za jednu godinu ukoliko kupite proizvode i/ili usluge u Euro zoni u iznosu od 1000€, u SAD-u od 1500$ i UK-u od 1000£, ili u bilo kom drugom dijelu svijeta u iznosu jednakom 1500 američkih dolara tokom prethodnih 12 mjeseci. U suprotnom slučaju možete obnoviti članstvo po cijeni od 30€ / 40$/ 25£ ili 1500 Pro bodova za dodatnih godinu dana.

Pored toga, Kryolan grupa Vam pruža Pro bodove za svaku kupovinu koje možete iskoristiti prilikom kupovine dodatnih proizvoda i usluga. Kao pravilo, Vašem nalogu sa Pro bodovima će biti pripisan Pro bod za svaki euro koji potrošite. Vaši prikupljeni bodovi ostaju validni 3 godine. Ukoliko ste sakupili Pro bodove, ali ih ne iskoristite prije isteka 3 godine, oni gube svoju vrijednost i ne mogu se zamijeniti.

Kada postanete član PRO CARD programa lojalnosti, slaćemo Vam informacije o proizvodima na redovnom nivou. Obavještavaćemo Vas o najnovijim vijestima i pružaćemo Vam pro savjete o upotrebi naših proizvoda.

Osim privilegovane usluge, pružićemo Vam i besplatne uzorke odabranih novih proizvoda, direktno iz naših inovativnih laboratorija. Ovo Vam pruža priliku da testirate proizvod prije nego što se pojavi na tržištu i pružite nam povratnu informaciju kako bismo usavršili naše formule.

Dodatna povlastica PRO CARD programa lojalnosti je besplatna pretplata na Kryolan časopis “Make-up International” i bilten “Lebendige Maske”. Ove publikacije Vam pružaju informacije o najnovijim trendovima, savjetima i trikovima, ali i o najnovijim dešavanjima u Kryolanu. Osim toga, PRO CARD Vam omogućava da učestvujete u nacionalnim i međunarodnim Kryolan događajima sa posebnim povlasticama.
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER