Zatvori

PREPORUKE

Predstavljamo Vam samo neke od mnogih vrhunskih šminkera, zvijezda i časopisa koji su odabrali pomoć Kryolana prilikom stvaranja nevjerovatnog šminkerskog umijeća.

“Ukoliko ste perfekcionista kao ja i tražite proizvod koji Vas nikada neće iznevjeriti onda postoji samo jedan brend koji je izdržao test vremena tokom 23 godine koliko sam profesionalni šminker-a to je Kryolan. Moj omiljeni proizvod bez premca je Dermacolor. Bukvalno imam jedan u svakoj torbi za set i nikada ne radim na filmu bez njih. Sjajni su za bilo šta, čak i High Definition, pošto se miješaju tako besprijekorno i poštedjeće Vas mnogo potencijalnih problema! Kada radite s licem koje će biti veličine filmskog ekrana, bez Photoshopa na raspolaganju, onda stvarno morate imati jedan sjajan brend. Zaista vjerujem da je Kryolan taj brend.”

SIÂN RICHARDS (LOS ANGELES)

“Koristim Kryolan proizvode kao neprocjenjiv dio moje opreme preko 30 godina u polju šminke i frizure za filmove, televiziju i pozorište. Jednostavno ne putujem nigdje bez njih. Sada je asortiman još veći i bolji sa nekim sjajnim novim i uzbudljivim proizvodima i za glamuroznu šminku i za šminku likova, ali i sa svim mojim starim favoritima. Odavde može samo na bolje i ja sam, i uvijek ću biti, fan Kryolana.”

DANIEL PARKER (LONDON/PARIS)

“Od Hollywooda to Bollywooda,od krave Milke do Jamesa Bonda:,, šminka iz Berlina je opčinila filmski svijet: [...] Ono što čini kompaniju toliko uspješnom već 67 godina jeste korisnička služba, a njihovi korisnici su profesionalci [...]. Kryolan je božja kutija sa slikarskim bojama, svaka boja kože na planeti zemlji se može dobiti u Berlinu.”

"SAVRŠENE ILUZIJA", VOGUE, FEBRUAR 2013, FOTOGRAFIJA © ALEXI LUBOMIRSKI

“Fan sam Professional Make-up (Kryolan profesionalnih proizvoda) i njihovog tima još od početka moje karijere. Uvijek postoji nešto novo što možete naučiti, a ja volim crpiti inspiraciju iz novih inovativnih proizvoda. Ne mogu živjeti bez asortimana Kryolan tečnih pudera, pogotovo HD micro foundation. Sjajni rezultati svaki put!”

LAN NGUYEN-GREALIS (LONDON)

“Kryolan Professional Make-up je jedan od glavnih brendova koje koristim. Sjećam se kako sam bio uzbuđen kada sam dobio prvu Dermacolor mini paletu zato što su je svi moji učitelji i mentori imali u svojoj opremi. Ta paleta je bila poput značke za zasluge koja svima poručuje da sam napokon i ja profesionalni šminker! Ja sam veoma težak kada se radi o proizvodima i zahtijevam visok kvalitet i istrajnost. Kryolan ispunjava ove standarde na jedan brilijantan način i neprevaziđen je za SVE medijske formate. Ja sam također i pomalo zavisnik od proizvoda, te sam uvijek radostan zbog stalnog toka novih i inovativnih proizvoda koje oni predstavljaju.”

KEVIN JAMES BENNETT (NEW YORK)

“Ono zbog čega volim Kryolan Professional Make-up jeste kvalitet njihovih proizvoda. Zahvaljujući njihovoj šminci, moja koža izgleda zdravo i prelijepo spolja, dok mi daje samopouzdanje iznutra. Moji must-have Kryolan proizvodi su High Gloss sjaj za usne i sjenila za oči jer su dugotrajni i boje su jarke.”

LEILA LOPES (MISS UNIVERSE 2011)

“Za mene je bila prava čast biti dio Kryolan međunarodnog tima tokom stvaranja make-up izgleda za novi korporativni dizajn brenda Kryolan Professional Make-up. To je bilo jedno od najinspirativnijih i najzabavnijih fotografisanja koje sam ikada radila. Zaista sam uživala u tome i cijenim što sam se zahvaljujući Kryolan-u osjećala slobodno da stvorim svoje najbolje radove. Glamour Glow puder je proizvod koji morate imati za postizanje ovih izgleda.”

YUKO TAKAHASHI (NEW YORK)

“Tokom svih godina u body painting industriji, Kryolan Professional Make-up je uvijek bio sastavni dio naših make-up kofera. Konzistentno visok kvalitet Kryolan proizvoda u oblastima četkica, spužvi i airbrush-a čine ih nezamjenljivim. Uz novu liniju Aquacolor Plus Kryolan će nadopuniti svoju ponudu proizvoda novim sjajem.”

CREACHIEFS (VIENNA)

“Bila sam zagovornik Kryolan profesionalne šminke za sopstvenu šminku na filmskim ekranima, ali i van njih otkad sam započela svoju karijeru. Zatim, Kryolan je bio partner na indijskom izboru za Miss Universe I AM She, još od njegovog početka 2010. godine. Ima nevjerovatan asortiman proizvoda koji odgovara svakom tipu kože širom raznih zemalja, a njihova posvećenost kvalitetu je ono što ih čini izuzetnim brendom! Samo tako nastavi Kryolan!”

SUSHMITA SEN (MISS UNIVERSE 1994 I BOLIVUDSKA GLUMICA, MUMBAI)

“Upoznat sam sa brendom Kryolan prije mnogo godina. 1987. godine sam postao dizajner/supervizor šminkera na seriji Star Trek i ostao tamo sljedećih 18 godina. Veliki broj boja i nijansi Kryolan Aquacolora bile su najvažnija kozmetika od koje sam zavisio iz dana u dan. Aquacolor mi je pružio kvalitet, dugotrajnost i pokrivenost koje su mi bile neophodne; uvijek bi izdržao tokom dugog dana snimanja. Kryolan profesionalna šminka, zajedno sa Aquacolor linijom, postali su veoma važan dio moje karijere.”

MICHAEL WESTMORE (LOS ANGELES)

“Sjedište Kryolan-a, baš kao i GLOSSYBOX-a je u Berlinu. Ali to nije jedino što nas ujedinjuje. Kvalitet je više od obećanja ili slogana za Kryolan. Naše mušterije uživaju svaki put kada pronađu neki od sjajnih Kryolan proizvoda u svom GLOSSYBOX-u. Dajemo entuzijazam i izuzetno cijenimo profesionalizam Kryolana i veoma smo sretni zbog saradnje sa ovom kompanijom.”

CHARLES VON ABERCRON - IZVRŠNI DREKTOR GLOSSYBOX-A

“Volim raditi sa Kryolan šminkom. Sjajna je za moj posao zbog raspona boja i proizvoda koji pružaju mnogo mogućnosti za sopstveno izražavanje. Imaju sve što mi je neophodno za bodypainting i uvijek mi je zadovoljstvo raditi sa Kryolan timom.”

JOHNY DAR (SINSINATI/LOS ANGELES)

 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER