Zatvori

ILLUSION PALETA SA 8 BOJA

149,80 KM

ŠIFRA PROIZVODA: 05208/00
DETALJI: 20 g

Illusion u elegantnoj paleti sa ogledalom koja sadrži 8 boja. Illusion je svestrani, lagani kremasti proizvod sa sjajnim finišem. Daje predivni baršunasti sjaj obrazima, usnama i drugim dijelovima kože.
Podijeli ovaj proizvod:  

BOJE

Sensation
silk
velvet
cashmere
nappa
satin
organza
velours
chiffon
 
Boje
SASTOJCI

Hydrogenated Polyisobutene, Cocoglycerides, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Trihydroxystearin and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, Carmine CI 75470, Silica, Tin Oxide, Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Aluminum Borosilicate] May contain carmine as a color additive.

Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.

PREPORUČUJEMO

 • HD MICRO PRAJMER
  63,40 KM
 • ILLUSION
  36,90 KM
  :: VIŠE BOJA
 • LIP STAIN RUŽ ZA USNE
  45,90 KM
  :: VIŠE BOJA
 • ILLUSION PALETA SA 5 BOJA
  73,40 KM
  :: VIŠE BOJA
 
Prihvatamo:
Plaćanje putem računa
Plaćanje pouzećem
Isporučujemo naše proizvode putem:
Za proizvode čija ukupna vrijednost prevazilazi
300,00 KM dostava je besplatna
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodanih od strane naših ovlaštenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet stranice treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER