Zatvori

TOREY ZAOBLJENA ČETKICA 3
 

7,80 KM

ŠIFRA PROIZVODA: 04303/00
DETALJI: zaobljena, veličina 3

Za proizvodnju ovih profesionalnih četkica izabrana su sintetička japanska vlakna vrhunskog kvaliteta. Rezultat je izvanredna četkica za šminkanje za najrazličitije upotrebe.  PROČITAJ VIŠE >
Za proizvodnju ovih profesionalnih četkica izabrana su sintetička japanska vlakna vrhunskog kvaliteta. Rezultat je izvanredna četkica za šminkanje za najrazličitije upotrebe. Jedna od glavnih karakteristika Torey četkica je to što upijaju samo malo šminke prilikom nanošenja, što znači da su veoma ekonomične kada se radi o potrošnji make-up proizvoda.
Podijeli ovaj proizvod:  
Boje

PREPORUČUJEMO

 • SUPRACOLOR 8 ML
  18,40 KM
  :: VIŠE BOJA
 • AQUACOLOR PALETA SA 12 BOJA
  85,40 KM
  :: VIŠE BOJA
 • AQUACOLOR INTERFERENZ 30 ML
  58,80 KM
  :: VIŠE BOJA
 • SHIMMERING VISION PALETA SA 18 BOJA
  110,70 KM
 
Prihvatamo:
Plaćanje putem računa
Plaćanje pouzećem
Isporučujemo naše proizvode putem:
Za proizvode čija ukupna vrijednost prevazilazi
300,00 KM dostava je besplatna
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodanih od strane naših ovlaštenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet stranice treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER