Zatvori

STEP BY STEP

Podijeli:  

NEBULA AIRBRUSH: SMOKEY MAKE-UP

 • Korak 1
  Zbog svog prirodnog sjaja Nebula-i treba samo hidratantna baza prije primjene na suhoj koži. Na lice naprskajte Nebula Complexion Airbrush 14 ml u nijansama ‘Oak’ & ‘Beech’ za besprijekornu i postojanu podlogu. HD Micro Foundation Cache se utapka ispod očiju za prikrivanje podočnjaka.
 • Korak 2
  Oblikovano lica može se postići nanošenjem Nebula Complexion Airbrush 14 ml u nijansama ‘Mahogany’ & ‘Beech’ za sjenčenje i hajlajt. Nebula Iridescent Airbrush 14 ml (luxurious red) se koristi na jagodicama za sjajne, istaknute jagodice. Airbrush make-up daje licu prirodne konture stvarajući lagani ten.
 • Korak 3
  Nebula Vivid Airbrush 14 ml (true black) se nanosi preko kapaka pa se zatim Nebula Chromatic Airbrush 14 ml (butterfly) poprska unutar područja arkade (preko crne boje) kako biste konturisali oči. Nebula ne samo da stvara prirodan izgled već se može nadograditi za postizanje još dramatičnijeg izgleda.
 • Korak 4
  Kako biste završili jaki, dramatični make-up na očima u unutrašnji ugao oka poprskajte Nebula Iridescent Airbrush 14 ml (mysterious green). Za usavršavanje glamuroznih Smokey eyes nanesite HD Cream Liner (ebony) i 'TV 5' trepavice.
 • Korak 5
  Dramatičan make-up na očima zahtjeva i obrve koje se slažu. Za postizanje savršenih obrva, upotrijebite šablon i Nebula Eyebrows Airbrush 14 ml (cocoa).
 • Korak 6
  Kako biste upotpunili prirodni, ali uzbudljivi izgled na usne nanesite Sheer ruž za usne (iris). Nebula dopušta prirodan izgled. Nadogradnjom proizvoda šminkeri mogu pristupiti različitim smjerovima kao što su moda, avangarda ili čak fantazija. • KORIŠTENI PROIZVODI

  • HD CREAM LINER
   32,60 KM
   ebony
   
  KRYOLAN
  U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
  NAJNOVIJI TVITOVI
  NEWSLETTER