Zatvori

TRENDLOOK

Podijeli:  

JESEN.ZIMA 2016/17

Space Breeze

Ovaj zimski trend obavijen je romantičnim zimskim raspoloženjem u koje je ubrizgan futuristički svemirski sjaj.

Kiša metalik šljokica, mozaičkih ogledala, gracioznih silueta ogrnutih u svijetle providne tkanine koje plešu niz modne piste, ovoj zimi pruža delikatniji stil nego uobičajeni zimski dizajni.

Minimalistički trend se rasterećuje od digitalnog doba pomoću prigušenih pastelnih boja, pokriven velom ledenog sjaja i primjesom slatkoće. Sa reflektujućim ukrasima viđenih kod kreatora Giambattista Vallija i romantičnim finišom kreatora poput Alberta Ferrettija, Alexander McQueena, Givenchija i Dolce & Gabbana, zimi 2016./17. pruža mirni odsjaj.

Uzimajući inspiraciju iz futurističkog, brilijantnog odsjaja na modnim pistama i životnog stila duhovnog rasterećenja, Kryolan se usresređuje na novi biserni odsjaj. Koža koja odiše bisernim, rosnim finišem i ledeni pink tonovi pružaju zimi rumenilo od hladnog vazduha. Za ovaj izgled, prigušene pastelne nijanse kombinovane su kako bi naglasile oči radi postizanja nježnog eteričnog izgleda sa ledenim trepavicama.

Šminker: Rosie | Fotograf: Jayesh Pankhania
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER