Zatvori

TRENDLOOK

Podijeli:  

JESEN.ZIMA 2016/17

Terrestrial Halo

Sezonski trendovi zime 2016./17. se pitaju o našoj budućnosti kopanjem po našoj prošlosti. Ovo predviđanje sakuplja dijelove prošlosti i uzdiže ih pomoću futurističkog pristupa.

Snažne i magične moći koje otjelovljuju individualistične stilove ukrašavaju modne piste jeseni i zime. Prada, Dries Van Noten i Roberto Cavalli vode se idejom ,,što više ukrasa, to bolje'' i u dizajne i životne stilove modela ugrađuju kulturne ambleme.

Stvarajući kraljevske motive iz prošlosti i ideologiju pojačane stvarnosti budućnosti, ovi neustrašivi izgledi stvaraju mračnu i raskošnu temu. Estetika dizajna se suprostavlja formi i funkciji, a moćni oblici simbolizuju oklop kako bi prikazali sjaj koji osnažuje ovo godišnje doba.

Puderasti pink tonovi, transparentna koža i suptilna, bijela kontura proizvode utisak prefinjenosti koji zatim pojačava smjele slojeve savršeno razmazanih očiju bogatih petrol plavih tonova. Raskoš ‘Terrestrial Halo’ izgleda je konačno definisana uklapanjem tonova usana sa ukrasnim i sjajnim granatima.

Šminker: Leanne Simmons | Fotograf: Jayesh Pankhania
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER