Proizvodi u fokusu

Baza za šminku:
Zašto i kako se koristi

Baza ili primer za lice obično je prozirna podloga koja se nanosi prije šminke kako bi krajnji rezultat bio ujednačeniji. Male bore, pore i nedostaci na koži se 'popunjavaju', pa koža postaje savršena podloga za nanošenje šminke.

Benefiti korištenja baze za šminku

Za što vam treba baza za šminkanje i čemu služi? Kada je vaša koža teksturirana i treba je zaglađivati, baza, odnosno primer pomoći će da se vaša podloga, tečni ili kremasti puder ravnomjernije sjedne. To znači da su pore i male bore vizualno ispunjene; čak i ožiljci od akni izgledaju manje uočljivi uz pomoć dobre baze. Ako imate jako masnu ili suhu kožu, baza za šminku će vam također pomoći u korekciji određenih područja. To će u konačnici učiniti vašu kožu uravnoteženijom. Ovisno o formuli, jedinstveni proizvodi poput našeg Digital Complexion baza za masnu kožu ili našeg Digital Complexion baza za suhu kožu odradit će posao. Više informacija o njima možete pronaći u nastavku teksta.

Još jedna prednost korištenja baze je produljena postojanost vaše šminke. Na primjer, ako matirate masnu kožu, manje će se sebuma pojaviti na vašem licu, a prekomjerni sjaj bit će spriječen.

Kako se koristi baza

Kvalitetne baze za lice morate koristiti umjereno. Ako se nanese previše baze, to čak može negativno utjecati na postojanost vaše šminke. Ideja koja stoji iza toga je postići pravu ravnotežu između hidratacije i nemasnog završetka. Da biste stvorili ovu uravnoteženu kožu uz pomoć baze, potrebno ju je nanijeti izravno na očišćenu kožu. Samo ako je vaša koža dehidrirana, preporučuje se prethodno koristiti hidratantnu kremu. Bazu za lice možete umasirati čistim prstima ili četkom za podlogu. Bitno je obratiti pozornost samo na područja koja zahtijevaju punjenje borica, matiranje ili hidrataciju. Prije nego nastavite s ostatkom šminke, pustite da se temeljni premaz upije u kožu oko 1-2 minute. To će vam pomoći da vidite treba li više hidratacije ili matiranja na određenim područjima. Imate li mješovitu kožu? Tada je više različitih primera dobra opcija za vas. Jednostavno nanesite hidratantnu bazu na područja lica koja su suha, a matirajuću bazu na područja lica koja se maste.

Jeste li znali?

Primer se može koristiti i bez šminke preko. Na primjer, kao dio vaše svakodnevne rutine njege kože. Zatim pomaže vizualno smanjiti sjajne/masne površine kože ili učiniti kožu glatkijom/manje teksturiranom.

Naši novi Digital Complexion primeri za šminku

Digital Complexion linija je posebno dizajnirana za 4K tehnologiju. To znači da će vaša koža izgledati besprijekorno i bez potrebe za Photoshopom ili filterom ispred bilo koje kamere. Sada to podižemo na višu razinu s našim Digital Complexion bazama. Sa savršenim primerom vaša će koža izgledati glatko i ujednačeno. U tome će vam pomoći naš primer za masnu kožu Digital Complexion baza za masnu kožu ili naš primer za suhu kožu Digital Complexion baza za suhu kožu

Digital Complexion Primer za suhu kožu sa biljnim sastojcima savršen je za suhu do mješovitu kožu i osigurava optimalnu hidrataciju. Smanjuju se blage iritacije kože, a suha područja i teksture vizualno se zaglađuju. Gore opisani proizvod možete nanijeti na područja koja izgledaju suha.

Za područja koja izgledaju masno, upotrijebite naš Digital Complexion Primer za masnu kožu. Baš kao i baza za suhu kožu, on također skriva fine linije i pore te ih vizualno ispunjava. Posebne čestice pudera osiguravaju minimiziranje ulja i sjaja kože. Osim toga, vaša koža nakon toga postaje baršunasto mekana.

Budući da su oba primera za lice izuzetno visoke kvalitete, mala pumpica dovoljna je za prikrivanje odgovarajućih područja.