Zatvori

ANTI-SHINE PUDER

44,60 KM

ŠIFRA PROIZVODA: 05705/00
DETALJI: 30 g

Anti-Shine puder je posebna vrsta mat pudera, sličan u namjeni azijskom puderu na bazi riže. Međutim, Anti-Shine puder istovremeno sprečava neželjeni bezizrazan efekat i stvara prijatan osjećaj na koži. Anti-Shine puder je bezbojan i posebno efektivan za dodatno matiranje koje postaje neophodno tokom dugotrajnih snimanja.
Podijeli ovaj proizvod:  

BOJE
Traži boju

 • light
 • medium
 
Boje
SASTOJCI

Dimethylimidazolidinone Rice Starch, Talc and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499, Ultramarines CI 77007, Yellow 5 Lake CI 19140]

Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.

PREPORUČUJEMO

 • KRUG SA KOREKTORIMA
  83,80 KM
  :: VIŠE BOJA
 • PERFECT MATT
  63,20 KM
 • SPREJ ZA FIKSIRANJE 300 ML
  59,90 KM
 
Prihvatamo:
Plaćanje putem računa
Plaćanje pouzećem
Isporučujemo naše proizvode putem:
Za proizvode čija ukupna vrijednost prevazilazi
300,00 KM dostava je besplatna
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodanih od strane naših ovlaštenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet stranice treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER