Zatvori

HYDRO SPIRIT GUM 12 ML
 

12,00 KM

ŠIFRA PROIZVODA: 06001/00
DETALJI: 12 ml

Hydro Spirit Gum je lijepak za šminkere na bazi vode koji ne sadrži rastvarače. Hydro Spirit Gum je efektivan u kratkotrajnom lijepljenju predmeta i za prekrivanje kose i obrva prije nego što se na njih stavi ćelava kapa ili plastična prevlaka.  PROČITAJ VIŠE >
Hydro Spirit Gum je lijepak za šminkere na bazi vode koji ne sadrži rastvarače. Hydro Spirit Gum je efektivan u kratkotrajnom lijepljenju predmeta i za prekrivanje kose i obrva prije nego što se na njih stavi ćelava kapa ili plastična prevlaka. Hydro Spirit Gum nanesite četkicom i pustite da se malo osuši prije nego što zalijepite željene predmete. Pošto je ovo proizvod na bazi vode, suši se sporo. Proces sušenja se može ubrzati toplim vazduhom. Hydro Spirit Gum se može lako ukloniti sapunom i vodom.
Podijeli ovaj proizvod:  
Boje

PREPORUČUJEMO

  • NEMA NA ZALIHAMA
    SPIRIT GUM 50 ML
    31,10 KM
  • NEMA NA ZALIHAMA
    HD PRO GUM 30 ML
    63,20 KM
 
Prihvatamo:
Plaćanje putem računa
Plaćanje pouzećem
Isporučujemo naše proizvode putem:
Za proizvode čija ukupna vrijednost prevazilazi
300,00 KM dostava je besplatna
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodanih od strane naših ovlaštenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet stranice treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER