Zatvori

PEACOCK TREPAVICE

25,20 KM

ŠIFRA PROIZVODA: 09341/00
DETALJI: 14 mm - 22 mm

Ove ekstravagantne trepavice napravljene su od pravih paunovih pera i podsjećaju na burleskne dive dvadesetih godina te garantuju spektakularan izgled. Ove trepavice su u potpunosti ručno napravljene.  PROČITAJ VIŠE >
Ove ekstravagantne trepavice napravljene su od pravih paunovih pera i podsjećaju na burleskne dive dvadesetih godina te garantuju spektakularan izgled. Ove trepavice su u potpunosti ručno napravljene.

Tip: pune trepavice
Forma: burleskna
Materijal: paunova pera
OVA BOJA TRENUTNO NIJE NA ZALIHAMA
Podijeli ovaj proizvod:  

BOJE
Traži boju

  • violet
  • blue
  • brown speckled
  • white
  • black
 
Boje
Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.
 
Prihvatamo:
Plaćanje putem računa
Plaćanje pouzećem
Isporučujemo naše proizvode putem:
Za proizvode čija ukupna vrijednost prevazilazi
300,00 KM dostava je besplatna
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodanih od strane naših ovlaštenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet stranice treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER