Zatvori

PREMIUM ČETKICA ZA PUDER
 

201,30 KM

ŠIFRA PROIZVODA: 09941/00

Premium četkica za puder je posebno dizajnirana za profesionalnu primjenu. Ova četkica je idealna za nanošenje rumenila i drugih rastresitih pudera.  PROČITAJ VIŠE >
Premium četkica za puder je posebno dizajnirana za profesionalnu primjenu. Ova četkica je idealna za nanošenje rumenila i drugih rastresitih pudera. Mješavina visokokvalitetne prirodne dlake omogućava prijatan osjećaj mekoće i u isto vrijeme daje šminkeru osjećaj kontrole i i sigurnosti u nanošenje pudera. Elegantna metalna drška ima srebrnasti finiš.
Podijeli ovaj proizvod:  
Boje

PREPORUČUJEMO

  • GLAMOUR GLOW
    70,10 KM
    :: VIŠE BOJA
 
Prihvatamo:
Plaćanje putem računa
Plaćanje pouzećem
Isporučujemo naše proizvode putem:
Za proizvode čija ukupna vrijednost prevazilazi
300,00 KM dostava je besplatna
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodanih od strane naših ovlaštenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet stranice treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER