Zatvori

SET ČETKICA ZA ŠMINKU
 

75,20 KM

ŠIFRA PROIZVODA: 08314/00
DETALJI: 7 četkica

Set četkica za šminku napravljenih od sintetičkih vlakana pogodan je za nanošenje podloge, korektora, sjene za oči i ruža za usne. Ovaj set omogućava brzo i profesionalno nanošenje različitih proizvoda. Ovaj praktični set sa Kryolan logom pruža mogućnost organizacije četkica, koje su ovako uvijek pri ruci. Set sadrži sljedeće četkice: četkica za hajlajt, četkica za korektor, četkica za bazu, četkica za blendovanje, četkica za ajlajner, četkica za usne i četkica za sjenu za oči.
Podijeli ovaj proizvod:  
Boje

PREPORUČUJEMO

  • NEMA NA ZALIHAMA
    BEAUTY TORBICA ZA ŠMINKU
    298,10 KM
 
Prihvatamo:
Plaćanje putem računa
Plaćanje pouzećem
Isporučujemo naše proizvode putem:
Za proizvode čija ukupna vrijednost prevazilazi
300,00 KM dostava je besplatna
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodanih od strane naših ovlaštenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet stranice treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo kozmetiku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo vlastitu kozmetiku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svijet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne kozmetike. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER