Trendovi

Kako trenutne trendovske boje 2022. pozitivno utječu na vaše emocije

Ovogodišnji ljetni trend look ponovno je prepun boja i stilskih inspiracija kako bi vam uljepšali sunčane dane. Neke od prošlogodišnjih nijansi vraćaju se u malo drugačijem obliku i često grade neobične sinteze boja u kombinaciji s novim bojama. U 2022., međutim, ne želimo samo da sudjelujete u kreativnom izgledu i igrama boja. Također vam želimo pokazati kako različite trendovske boje utječu na vaše raspoloženje. Psihologija boja kreće se od razlikovanja nijansi iste nijanse i njihovog učinka na gledatelja do kulturnog povezivanja s pojedinačnim bojama. Pokazujemo vam kakvo raspoloženje stvaraju naše trend boje.

Color in shape


Kada se susretnu različite nijanse i boje i koriste se jedinstvene tehnike nanošenja, naš ljetni trend look je blizu. Nježni, laskavi tonovi koji blago prelaze u pastelne boje jednako su prisutni kao i nijanse koje odmah upadaju u oči. Pogotovo u digitalnom kontekstu, prve spomenute djeluju smirujuće i mentalno pročišćavajuće. Duboke sjene u pojedinačnim lookovima čine da se svaka nijansa ponekad doima jačom, ponekad slabijom našim očima.

Ovdje možete pronaći mali pregled nekih od naših fokus boja ovogodišnjeg trend looka:

Hot Pink, Caribbean



Bogata pink boja u formi Mat sjena za oči (hot pink) je privlačna i zrači vitalnošću te popravlja raspoloženje. Plavi tonovi kao Caribbean iz naše Variety palete Variety paleta sjena 18 boja (V 2) su dobar kontrast pink tonovima i zrače pouzdanošću i samopouzdanjem.

Solar, Cheery



Holografski pigmenti (solar) je pomalo isprana žuta boja ali dodaje malo suptilnog glamura. Kombinovana sa nijansom Cheery iz Krug sa kremastim bojama Interferenz (Sense), koja ide više na narandžasto, stvara optički izvor svjetlosti i pozitivno utječe na raspoloženje.

TK 2, R 21, BG G, Petrol



Trendovske boje Supracolor 8 ml (TK 2) i Supracolor 8 ml (R 21) imaju smirujući efekat. ‘BG G’ iz naše Variety paleta sjena 18 boja (V 1) dodaje lagano drmataičan efekat. Mat sjena za oči (petrol) je svijetla nijansa zelene, koja dodaje profinjenost svakom izgledu, dok izgleda vrlo prirodno.

Ocean Blue



Akvamarin nijansa True Natur glittera True Nature Glitter (ocean blue) stvara sučelje između proširene stvarnosti i umjetne inteligencije i stoga predstavlja svijet pun digitalnih promjena.

Magenta, Orange



Aquacolor Soft Cream UV-Dayglow 50 ml (UV magenta) je vibrantna, intenzivna crvena koja je simbol snage i entuzijazma. Razigrana Aquacolor Soft Cream UV-Dayglow 50 ml (UV orange) će podmladiti svako lice i dodati malo vedrine.

071



Crna (ovdje u formi Refil za Supracolor (071)) je uvijek opcija. I ove godine je jedna od naših trend boja. Na promatrača djeluje elegantno i zavodljivo. Lagani sjaj dodaje na misterioznosti.

Fruity Orange, Purple



Blaga nijansa HD Cream Liner (fruity orange) Ima optimističan i razdragan efekat na ljude. Mješavina žute i tamne narandžaste će vas momentalno podsjetiti i u mašti lansirati u tropske krajeve. Kao dobar kontrast imamo, True Nature Glitter (purple) koji zrači smirenošću i spokojem.

Fresh G, Green 42



‘Fresh G’ nijansa iz Krug sa kremastim bojama Interferenz (Sense) dodaje dozu hedonizma. Boja zelenog Supracolor refila Refil za Supracolor (green 42) podsjeća na tipične, antičke kupke i na neki način asocira na liječenje i zaštitu.

Isprobajte gore navedene kombinacije boja i primijetit ćete ne samo razliku u svom raspoloženju već i u raspoloženju drugih ljudi kada pogledaju vaš make-up. Pozitiva bi trebala biti svuda okolo.