Trendovi

Make up trikovi sa rumenilom

Kad je rumenilo u pitanju, nemojte žuriti! Čak i najmanje promjene u aplikaciji mogu učiniti da vaše lice izgleda potpuno drugačije. Otkrivamo omiljene trikove za nanošenje rumenila, od strane naših make up artista.
<h1>Viralni trikovi za nanošenje rumenila nisu vijesti od juče</h1>
Rumenilo je veliki trend ljepote u 2022. Bilo da se radi o prenamjeni rumenila u highlighter ili pokušaju stvaranja što prirodnijeg rumenila koje dolazi "iznutra". Različite tehnike omogućuju postizanje željene primjene. Mnogi viralni trendovi u vezi rumenila, kao što je hit iz 2021. korištenja ruža za usne kao baze za postizanje prirodne "zdrave" kože, zapravo su desetljećima stari trikovi koji su prije bili poznati samo u zajednicama vizažista. Sada, zahvaljujući društvenim mrežama, svi smo uključeni.

Priprema je sav posao

Prvo, vaša koža treba biti očišćena. Ako vam je koža jako suha ili masna, šminka i rumenilo neće potrajati cijeli dan. U tom slučaju koristite bazu za šminku kao što je naš Digital Complexion Primer. Pomaže u matiranju ili hidrataciji odgovarajućih područja kože.

Podloga je, općenito, pravi ključ pri nanošenju rumenila, jer pomaže neutralizirati crvene tonove na licu. To vam daje savršeno platno na koje ćete naknadno staviti rumenilo, bronzer itd. i postići željeni izgled.

Rumenilo počinje na jednom mjestu



Naš voditelj šminkerskog tima u Južnoj Africi, Cuan, preporučuje da uvijek počnete od sredine obraza i odatle idete prema sljepoočnici. Rumenilo nikada ne smije biti bliže od 2 širine prsta od nosa i nikada više od širine 1 prsta od kuta oka. Međutim, ovo pravilo možete ostaviti po strani ako želite stvoriti određeni moderan izgled.

Koristite dvije različite nijanse

Kad naša vizažistica Emilie nanese rumenilo, uvijek koristi dvije nijanse: jednu prilično svježiju i jednu zasićeniju. Zasićena boja djeluje kao lagana sjena na obrazima.

Rumenilo kao highlighter

Jedan od NAJVEĆIH trendova rumenila 2022.: nanesite ga na vrh jagodica, gdje bi obično bio vaš highlighter. Time se stvara moderan look koji izgleda sjajno na zabavama, posebnim događajima ili u svakodnevnom životu ako želite trenutni "lift" na svom licu. Također možete nanijeti rumenilo u liniju pregiba kapka. To će povezati šminku na licu s vašim tonovima šminke za oči. Ako želite dodatni sjajni dodir, nanesite malo High gloss sjaja za usne na najviši dio obraza.

Rumenilo da naglasi dekolte

Tračak vašeg omiljenog proizvoda na dekolteu pomaže u postizanju ujednačenijeg tona i daje određeni topli sjaj.

Rumenilo u kremi za kolor korekciju

Kremasta rumenila mogu biti učinkovita u ispravljanju tamnih krugova ili mrlja na koži. Naneseni ispod korektora, crveni i breskvasti tonovi neutraliziraju podton pomažući koži da izgleda blistavo i uravnoteženo.

Dodir rumenila na nosu

Malo rumenila na vrhu nosa ponekad čini čuda. Naša vizažistica Rosie koristi ovaj trik kako bi dočarala mladenački, osunčani ten.

Dakle, sada idemo vani da proslavimo novi trend rumenila.