Trendovi

Trendovi 2022-Rumenilo

Kako izgledaju ovogodišnji trendovi u nošenju rumenila? Odat ćemo vam tu tajnu, kako na sljedećoj velikoj prigodi ne biste crvenjeli.

Maske su promijenile način na koji nosimo rumenilo

Korona će ostati važan dio svakodnevnog života u 2022. A kako se trendovi prilagođavaju našem načinu života, nošenje maski nastavit će utjecati na svijet ljepote. Međutim, to nas ne sprječava da nosimo rumenilo. Zapravo, umjesto potpunog napuštanja proizvoda, aplikacija se jednostavno prilagođava okolnostima. Standardne aplikacije ili tradicionalne boje su tako zastarile i ostale u vremenu prije pandemije. Sada je sve podignuto na viši nivo. Rumenilo naneseno do sljepoočnica je trend par excellence u 2022. Ovdje proizvod jednostavno viri iz svake maske, i postao je super vidljiv.

Statement blush



Statement rumenilo, osim nanošenja rumenila na prethodno opisana neobična mjesta, podrazumijeva i ekstravagantan izbor boja. Ljubičasta, narančasta ili bogata ružičasta više nisu ništa neobično na svjetskim modnim pistama. Boja se često proteže i na oči te tako povezuje dva dijela lica: oči i obraze. Ovo izgleda posebno i vizualno podiže crte lica prema gore. Kada nanosite rumenilo, pazite da ga nanesete na mjesto gdje inače ide highlighter. Mala varijacija gore opisanog trenda je primjena istih tonova na obraze i oči bez njihovog stapanja. Ovo izgleda posebno dramatično i savršeno je za vašu sljedeću zabavu.

Još jedan trend je stavljanje rumenila direktno na sredinu obraza. U kombinaciji sa sjajnim usnama i highlighterom, ovo izgleda posebno svježe ("dewy") i djevojački.

Natural Blush Trend



Za razliku od statement rumenila, klasični sjaj lica i dalje je u trendu. Fokus je na zdravom i svježem izgledu. Doista, u posljednje dvije godine, tijekom pandemije, mnogi su ljudi postali zabrinuti za zdravlje, održivost i dobrobit. Ovi su ciljevi utjecali na kupovinu, prehranu, pa čak i na ponašanje pri šminkanju. Kada je riječ o tenu, zdrav sjaj znači imati sjajnu, osunčanu kožu bogatih, toplih tonova. Probajte narančastu umjesto smeđe ili ružičastu umjesto crvene.

Tekstura i finiš

Kremasti proizvodi ili čak tekuće teksture koje stvaraju "dewy" završnicu neizostavne su ove sezone. U kombinaciji s iridescentnim highlighterima, stvara se jak kontrast za prilično mat sveukupne konture. Osobito uz aktualne trendove kao što je Bouncing Blush, važno je posegnuti za kremastim proizvodima. To stvara posebno prirodno rumenilo koje sjaji iznutra. Prije nanošenja rumenilo se nanese na dlanove i lagano zagrije trljajući ih jedan o drugi. Svaka ruka služi za odgovarajući obraz prilikom nanošenja. Trik je u tome da dlanovi "savršeno" pristaju na jagodice odgovarajuće osobe. Rezultat je nanošenje posebno prirodnog izgleda i svježi sjaj.

Dva glavna trenda rumenila u 2022. ne mogu biti suprotnija. Međutim, jedno im je zajedničko: želja da koriste hrabre boje i tako izraze nešto dublje. Raspoloženje, stanje uma, poriv.